DESPRE NOI
Ce înseamnă Pielorex ?
 
De-a lungul celor peste 50 de ani de existență, numele Pielorex a devenit un brand internațional în zona de producție de piele, de care ne mândrim și pe care îl dezvoltăm în mod continuu. Pielorex nu este doar un nume în această industrie, ci reprezintă mândria creatorilor săi, o companie care are în fiecare zi ceva nou de prezentat, una dintre puținele companii care doresc să își aducă aportul în industria pielăriei prin inovații și prin investiții susținute în cercetare și dezvoltare. Mai mult, Pielorex este o umbrelă sub care se regăsesc mai multe companii din industria prelucrătoare sau cea de import de piele. Suntem reprezentanți ai unor mari tăbăcării din Italia și ne mândrim cu această reușită. 
SC PIELOREX să este cea mai mare tăbăcărie minerală din țară, care pe lângă activitatea de bază, respectiv prelucrarea pieilor bovine pentru fețe de încălțăminte și marochinărie, dezvoltă și activități de cercetare, dezvoltare și inovare cu caracter aplicativ în domeniul tehnologiilor moderne, ecologice și eficiente de valorizare a resurselor de piei. 
Totuși, www.pielorex.ro este un site de prezentare a produselor prelucrate în cadrul liniei noastre de producție, produse pe care le puteți achiziționa și de care vă puteți bucura, conștientizând în timp calitatea crescută a acestora. Vorbim aici despre producerea și comercializarea de piele naturală, piele pentru încălțăminte, piele pentru marochinărie, piele pentru tapițerie, piele pentru harnașamente, piele de protecție. 
Ne adresăm companiilor producătoare de produse din piele, cum sunt pantofi, genți, scaune de mașină, etc. 
 
Cu ce ne mândrim ?

 
Am colaborat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile Pielărie București, Universitatea Politehnică din București – Centrul Național de Consultanță pentru Protecția Mediului și de Muzeul Național de Istorie al României pentru a duce la bun sfârșit proiectul ”Tehnologii și materiale durabile de conservare și de restaurare a obiectelor de patrimoniu din piele, pentru asigurarea viabilității moștenirii culturale la nivel comunitar.” Ce înseamnă acest proiect? Conservarea obiectelor istorice din piele, astfel ca și generațiile următoare să se poată bucura și să poată observa moștenirea culturală a țării noastre. 
Știm faptul că la nivel de țară investițiile în Cercetare, Dezvoltare și Inovare sunt destul de precare, România fiind una dintre țările care abia acum încep să gândească în termeni de CDI. Totuși, acest aspect nu ne-a oprit din a încerca în mod constant, începând încă din anul 2005, să aducem un aport semnificativ în domeniul CDI. Noi considerăm că am și reușit. Direcțiile în care ne-am îndreptat eforturile în ceea ce privește CDI sunt:
- Procese / tehnologii cu eficiență economică crescută și care asigură simultan protecția mediului, reducerea riscurilor de îmbolnăvire a personalului și protecția consumatorului; 
- Proiectarea și realizarea de tehnologii moderne care respectă principiile BAT (Best Available Technicques) și IPPC (Integrated Pollution Prevention and Control); 
- Diversificarea sortimentală și identificarea unor nișe care să-i asigure continuitatea și competitivitatea pe piața globalizată (ex: procesarea de piei tăbăcite vegetal, inclusiv pentru domeniul muzeistic).
 
Cine suntem ?

 
Deși o întrebare clișeu, considerăm necesar să vă dezvăluim câteva aspecte (pozitive) cu privire la personalul și direcția executivă a companiei. 
În primul rând dorim să prezentăm o dovadă de evoluție și de stabilitate pe piață, precum și un factor de încredere: creșterea cifrei de afaceri. În ultimii zece ani, creșterea cifrei de afaceri a dovedit implicarea noastră în dezvoltarea producției, creșterea vânzărilor și implicarea în proiecte CDI. Considerăm că este o evoluție foarte bună, care se reflectă implicit în creșterea producției și în diversificarea și îmbunătățirea activității. 
Un al doilea element pe care dorim să îl scoatem în evidență este scrierea și participarea la o serie de lucrări științifice de către domnul Eugen Albu, coordonatorul tehnic al lanțului de producție. Una dintre cele mai importante lucrări este cea realizată alături de doamna Mariana Popescu, coordonatorul R&D și HR din cadrul companiei noastre. Această lucrare se numește “Sustainable development & environment policy în leather industry” și a fost publicată în Journal of International Research Publications, ISSN 1311-8978, Bulgaria.
 
 

Pentru cereri de oferta sau orice alte intrebari ne puteti contacta telefonic la numarul:
0770 413 783  sau la sediul nostru localizat in Prelungirea Soselei Giurgiului, Nr. 33 A, Jilava, Ilfov, Romania.
    
       
LIVRARE DIN STOC IN 24H | STIRI, NOUTATI
0725 223 710