PORTOFOLIU 

Piele de Protecție

Această categorie de produse din piele a fost gândită și inițiată ca urmare a necesității crescute în diverse domenii de activitate. Astfel, fie că vorbim despre îmbrăcăminte, despre industria echipamentelor de protecție sau elemente de protecție, pielea special tratată este unul dintre cele mai bune elemente de protecție.
Rezistența pielii de protecție la factorii externi transformă orice produs într-o adevărată fortăreață pentru obiectul din interior. Totuși, cu excepția hainelor de piele și a mănușilor de protecție, în general pielea de protecție se aplică peste o altă suprafață, cum este o cutie sau o carcasă.
După cum se poate observa, modalitățile de întrebuințare a pielii de protecție pot să fie numeroase și variate, ceea ce nu poate decât să ne încânte și să ne dovedească necesitatea și utilitatea. Vom continua să producem piele de protecție de cea mai bună calitate, astfel ca toți clienții să fie mulțumiți și satisfăcuți de produsul finit.

Piele pentru Tapițerie

Această categorie de produse se adresează cu precădere producătorilor de mașini, respectiv celor de scaune de mașini, precum și producătorilor de mobilă. În oricare dintre cazuri, pielea conferă o calitate superioară și un aspect elegant.
Interiorul mașinii, odată ce a fost realizat în piele, dă dovadă nu doar de eleganță, ci și de putere și respect față de sine. O persoană care alege o tapițerie din piele este o persoană care știe ce își dorește, sigură și plină de încredere.
Alegerea unui mobilier, a unei canapele din piele, înseamnă că vă plac lucrurile de calitate, durabile. Trebuie să știți că o canapea din piele, dacă este ținută în apropierea unei surse de căldură va menține căldura pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru este ideal în perioadele friguroase. De cealaltă parte, pielea va păstra o temperatură scăzută dacă este ținută la un loc răcoros în timpul verii.
Eleganță, durabilitate, adaptabilitate și confort sporit sunt câteva atribute de care trebuie să țineți cont atunci când faceți o alegere și mai ales atunci când puneți în balanță o tapițerie din piele cu o tapițerie din alt material.
 

Piele pentru Încălțăminte

Unele dintre cele mai iubite accesorii vestimentare, pantofii, sunt priviți cu atenția cuvenită de către Pielorex, reușind ca până în momentul de față să oferim piele de calitate superioară producătorilor de încălțăminte, astfel ca cei care vor purta pantofii să fie extrem de încântați.
Indiferent dacă este vorba depre o ținută casual, smart-casual sau elegantă, pantofii reprezintă accesoriul de care depinde aspectul general. De asemenea, pantoful reprezintă o metodă foarte bună de analiză a persoanei respective.
Știm toate aceste lucruri și considerăm de datoria noastră ca pielea care pleacă din compania noastră înspre producătorii de încălțăminte să fie de cea mai bună calitate și într-o condiție tehnică perfectă. Considerăm în acest mod că ne luăm un angajament nu doar contractual, ci moral față de acei membri ai societății care vor purta încălțămintea produsă cu ajutorul pieilor noastre. Aceste persoane trebuie să se simtă perfect în încălțările lor și să fie încrezători și siguri pe ei atunci când pășesc într-o încăpere plină.

Piele pentru Marochinărie

Produsele de marochinărie sunt variate și au diferite caracteristici din punct de vedere al dezvoltării tehnice. Astfel, este posibil ca unele produse să aibă nevoie de o piele mai moale, în timp ce altele au nevoie de una mai rigidă. Grosimea stratului de piele și culoarea acesteia sunt alți factori determinanți atunci când se produc articole de marochinărie.
Pielorex pune la dispoziția producătorilor o gamă variată de tipuri de piele. Echipamentele tehnologice cu capabilități avansate permit realizarea oricăror tipuri de piele.
Printre produsele de marochinărie care sunt cel mai des întâlnite enumerăm următoarele:

  • poșete, serviete, borsete damă / bărbați;
  • portofele, etuiuri, portcarduri;
  • coperți agenda, meniu, mape;
  • articole de protecție: centuri de pază, portspray, portlegitimații.
LIVRARE DIN STOC IN 24H | STIRI, NOUTATI
0725 223 710