SERVICII
Servicii
 
Oferta Pielorex constă în producția de piele cu caracteristici tehnice înalt diversificate. În acest mod, vom putea să venim în întâmpinarea nevoilor voastre și să vă îndeplinim atât din punct de vedere calitativ, cât și din punct de vedere cantitativ necesitățile de piele.
Pregătim pielea și o aducem în forma finită, astfel ca producătorii de încălțăminte, de marochinărie, de harnașamente sau de tapițerie să aibă la dispoziție stocul necesar în cel mai scurt timp. Respectarea comenzilor face parte din ideologia companiei Pielorex, astfel că nu am avut până acum clienți față de care să fi depășit termenele de livrare.
Folosind echipamente și tehnologie avansată în acest domeniu reușim să obținem calitatea dorită și să diversificăm pielea finită, cu scopul de a acoperi majoritatea nevoilor din piață. Suntem mereu cu un pas în fața celorlalte companii, datorită implicării noastre constante în domeniul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare, ceea ce ne menține informați și pregătiți pentru schimbările și evoluția tehnică din acest domeniu.
LIVRARE DIN STOC IN 24H | STIRI, NOUTATI
0725 223 710