STIRI,NOUTATI
Am colaborat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile Pielărie București, Universitatea Politehnică din București – Centrul Național de Consultanță pentru Protecția Mediului și de Muzeul Național de Istorie al României pentru a duce la bun sfârșit proiectul ”Tehnologii și materiale durabile de conservare și de restaurare a obiectelor de patrimoniu din piele, pentru asigurarea viabilității moștenirii culturale la nivel comunitar.” Ce înseamnă acest proiect? Conservarea obiectelor istorice din piele, astfel ca și generațiile următoare să se poată bucura și să poată observa moștenirea culturală a țării noastre. 
Știm faptul că la nivel de țară investițiile în Cercetare, Dezvoltare și Inovare sunt destul de precare, România fiind una dintre țările care abia acum încep să gândească în termeni de CDI. Totuși, acest aspect nu ne-a oprit din a încerca în mod constant, începând încă din anul 2005, să aducem un aport semnificativ în domeniul CDI. Noi considerăm că am și reușit. Direcțiile în care ne-am îndreptat eforturile în ceea ce privește CDI sunt:
- Procese / tehnologii cu eficiență economică crescută și care asigură simultan protecția mediului, reducerea riscurilor de îmbolnăvire a personalului și protecția consumatorului; 
- Proiectarea și realizarea de tehnologii moderne care respectă principiile BAT (Best Available Technicques) și IPPC (Integrated Pollution Prevention and Control); 
- Diversificarea sortimentală și identificarea unor nișe care să-i asigure continuitatea și competitivitatea pe piața globalizată (ex: procesarea de piei tăbăcite vegetal, inclusiv pentru domeniul muzeistic).
LIVRARE DIN STOC IN 24H | STIRI, NOUTATI
0725 223 710